سم سبز

ارائه دهنده انواع سموم کشاورزی، بذر و کودهای کشاورزی به همراه مقالات آموزشی در رابطه با نحوه استفاده از آنها

سم سبز

ارائه دهنده انواع سموم کشاورزی، بذر و کودهای کشاورزی به همراه مقالات آموزشی در رابطه با نحوه استفاده از آنها

مناسب‌ ترین کودها برای گیاهان آپارتمانی

گیاهان آپارتمانی برای رشد بهینه نیاز به کود دارند و بهترین نوع کود باید با توجه به شرایط و نوع گیاه انتخاب شود. اغلب افراد برای تقویت رشد گیاهان آپارتمانی به نوع و اهمیت کود توجهی ندارند و همین امر باعث می شود که گیاهان آپارتمانی شادابی و شادابی کافی نداشته باشند. اگر کود بیش از حد مجاز به گیاه داده شود باعث آسیب جدی به گیاه و از بین رفتن آن می شود.

آبیاری گیاهان آپارتمانی به مرور زمان مواد مغذی را از خاک جدا می کند و آنها را با آب گلدان خارج می کند. در نتیجه پس از مدتی خاک گلدان دیگر حاوی مواد مغذی مانند پتاسیم، نیتروژن و فسفر نیست و این می تواند به گیاه آسیب برساند. بنابراین برای تقویت گیاهان آپارتمانی باید دوباره این مواد مغذی در اختیار گیاه قرار گیرد. این کار با کود دهی انجام می شود. به طور کلی، بهترین کود برای گیاهان آپارتمانی باید ترکیبی متعادل از مواد معدنی باشد تا گیاهان شاداب بماند.

بهترین کود برای گیاهان آپارتمانی کودی است که نیازهای گیاه را در نظر گرفته و حاوی درشت مغذی های ضروری مانند نیتروژن، فسفر، پتاسیم و ریزمغذی هایی مانند مس، بور، آهن و کلسیم باشد.


به طور کلی کودها به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

کودهای آلی یا ارگانیک

کودهای شیمیایی

کودهای بیولوژیکی یا بیولوژیکی


چه عناصری در کود وجود دارند؟

عناصر پرمصرف که عناصر ماکرو نیز نامیده می شوند: این عناصر شامل نیتروژن، فسفر، پتاسیم و منیزیم است.عناصر کم مصرف یا کم مصرف که ریز مغذی ها نیز نامیده می شوند: این عناصر عبارتند از مس، آهن، بور، روی و منگنز.


انواع کود برای گیاهان تزئینی و آپارتمانی چیست؟

کودهای مختلفی با مارک ها و نام های مختلف در بازار به فروش می رسند که در زیر تعدادی از انواع و طبقه بندی های اصلی را برای شما نام می برم:


کودهایی که باعث ریشه زایی می شوند: این نوع کود باعث تقویت ریشه و رشد بهتر ریشه و سپس گیاه می شود که بیشتر برای کاکتوس ها، ساکولنت ها و گیاهانی که می خواهید سریعتر رشد کنند استفاده می شود.


کودهای برگی: برخی از گیاهان گل ندارند و رشد برگ آنها بسیار مهم است، در این صورت باید از کودهایی با نیتروژن بالا استفاده کرد.


کودهای گلدهی: اگر گیاهی دارید که دیگر گل نمی دهد یا گل هایش زود پژمرده می شوند، باید گیاه را با کودهای مخصوص گل دهنده تقویت کنید. مقدار پتاسیم در کودهای گلدار زیاد است.

کودهای باغی و حیاط: این کودها تفاوت چندانی با کودهای ذکر شده در بالا ندارند و می توانید برای گیاهان مختلف  و تقویت ریشه بذرهایی که جوانه زدند مثل بذر چمن ، بذر صیفی جات از آنها استفاده کنید.


بهترین زمان برای خرید کود گیاهان آپارتمانی

بهترین فصل برای استفاده از کود برای گیاهان سرپوشیده فصل رشد آنها است که از اوایل بهار شروع می شود و تا اواخر تابستان ادامه دارد.کودها شامل نیتروژن، پتاسیم و کلسیم هستند.

.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد